Top

Brow Lamination

Wat is Brow Lamination?

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting worden geplaatst en gehouden.  Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar. Voorafgaand aan de behandeling kijken we eerst welke look en wenkbrauwvorm het beste bij jouw past. Dit is onder andere afhankelijk van de wensen van de klant, gezichtsvorm, huid- en haarkleur. Tijdens de behandeling brengen we een speciaal serum op de wenkbrauwen aan wat de wenkbrauwhaartjes op hun plek houdt. Ook worden de wenkbrauwen geverfd en geharst in een mooie vorm.

Voor wie is Brow Lamination geschikt?

Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes ook voor mensen waarbij de wenkbrauwen erg laag op het gezicht staan is het een ideale behandeling om de wenkbrauwen te liften en een open blik te creëren. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

Is Brow Lamination schadelijk?

Nee, absoluut niet. We sluiten de behandeling altijd af met een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en
vitamine E.

Contra-indicaties:
•Zwangerschap en/of borstvoeding
•Acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
•Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
•Bij een recent geplaatste PMU/microblading
•Bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen
•Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.