Top

Samenwerking

  /  Samenwerking

Kapsalon Pur Sang

Mijn naam is Pleun van der Sangen eigenaar van Kapsalon Pur Sang. Ik ben kapster en zit in het pand van Beautysalon all in one op de begane grond met mijn eigen kapsalon.U kunt bij mij terecht voor het kleuren, knippen, scheren, wassen, föhnen, krullen en stijlen van het haar. De behandelingen die ik uitvoer zijn allround. U kunt met alle leeftijden bij mij terecht.
Bij mij in de salon staan we voor: goede service, goede kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht!

Ik hoop u graag te zien bij mij in de salon!

Telefoon: 0639719898
E-mail: info@kapsalonpursang.nl
Website: www.kapsalonpursang.nl
Facebook: kapsalonpursang
Instagram: kapsalonpursang

Praktijk Gezellig Stralen

Praktijk Gezellig Stralen is een praktijk voor kinder- en jeugdtherapie met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van therapie, coaching en EMDR voor kinderen, jongeren en hun ouders. In deze praktijk staat vertrouwen, maar ook gezelligheid centraal. Ons doel is om het kind en de ouders weer te laten stralen en te laten genieten van de mooie dingen in het leven.

Praktijk “Gezellig Stralen” werkt systeemgericht en leert kinderen en hun ouders om problemen zelf op te lossen, zodat ze zich weer sterk voelen en persoonlijk verder kunnen ontwikkelen. We geven kinderen/pubers en ouders net dat steuntje in de rug wat ze verdienen middels betrokkenheid, enthousiasme en deskundigheid. De praktijk heeft een holistische visie, wat betekent dat we de mens als één geheel zien.

Maaike Dortmans, eigenaresse, werkt al ruim 22 jaar met kinderen en ouders. Ze komt oorspronkelijk uit het speciaal onderwijs en heeft daarna in het justitiële kader van de jeugdzorg gewerkt. In 2013 is zij gestart met haar eigen praktijk.

Praktijk Gezellig Stralen behandelt kinderen en jongeren die angstig of onzeker zijn, het lastig vinden om voor zichzelf op te komen, snel boos worden, concentratieproblemen hebben, pesten of gepest worden, waarvan de ouders gescheiden zijn, een verlies hebben meegemaakt en/of teruggetrokken en somber zijn. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van de behandeling vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Informatie over behandeling kunt u vinden op www.therapieuden.nl

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen:
Telefoon: 0614603356
E-mail: info@gezelligstralen.nl
Instagram: praktijkgezelligstralen
Facebook: praktijkgezelligstralen

GIESS

GIESS is een groeiend tassenmerk waarbij alle producten met liefde en plezier handgemaakt worden. De producten die wij maken zijn elegant, tijdloos en exclusief. Omdat er wordt gewerkt met kwaliteit leder die vanuit de mode-industrie overblijven zijn er per product maar een aantal beschikbaar, een echt exclusief product dus! Doordat de producten handgemaakt zijn kunnen wij u vaak helpen met bepaalde wensen voor de tas. Denk hierbij aan een speciale kleur leder die u zoekt of een kleine aanpassing aan de tassen die wij aanbieden.

Mocht u al benieuwd zijn naar de producten die wij verkopen mag u een kijkje nemen op de webshop: www.giess.design.nl  of kom langs in het atelier op De Vlonder 217 i in Boekel.
Telefoon: 0630830650
E-Mail: info@giessdesign.nl
Instagram: giess.desig

Hallux Voetexperts

Heeft u pijnlijke voeten door overbelasting of een sportblessure? Of heeft u last van uw enkels, knieën, heupen of rug door een afwijkende stand van uw voeten? De voetexperts van Hallux staan voor u klaar. Met behulp van podotherapie, steunzolen en orthopedische schoenen op maat verminderen we uw klachten of laten deze zelfs verdwijnen. Zo laten we u, door aandacht en voetexpertise, beter lopen.

Voor vagen en informatie kunt u contact opnemen:
Telefoon: 088-3456543
E-mail: info@hallux-groep.nl
Website: www.hallux.nl
Facebook: Hallux Voetexperts

LEKKER in je huid

Hé, mijn naam is Imke Vogelsangs, eigenaresse van LEKKER in je huid.

Als schoonheidsspecialist en diëtist weet ik als geen ander hoe belangrijk de juiste voeding voor je huid is!

Al jaren worstelde ik zelf ook met puistjes, onderhuidse ontstekingen en mee-eters. Geen ernstige acné, maar het voelde gewoon niet fijn.

Dit accepteren? No way! Er moest een oplossing zijn.

Met mijn kennis en ervaringen als basis ben ik me verder gaan verdiepen in ´Beautyfood´. Dat heeft echt voor mij het resultaat geleverd waar ik op hoopte: ik hoef mijn huid niet meer te verdoezelen achter mijn make-up en ik kan mijn huid laten stralen zonder dat ik me daar onzeker over voel.

En dat gun ik jou ook!

Ook bij Beautysalon all in one wordt veel waarde gehecht aan de juiste voedingsstoffen voor je huid, daarom ben ik elke donderdag aanwezig om jullie van de juiste voedingsadviezen te voorzien.

Dus wil jij je niet meer schamen voor je huid? Ben je klaar met al die zogenaamde wondermiddeltjes die onder aan de streep geen resultaat geven?

Dan is het tijd om jouw huidprobleem van binnenuit te behandelen, en daar help ik je graag bij!

Hopelijk tot snel!

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.